Begin december werd het oude Spar gebouw in Oevel afgebroken, het maakt plaats voor Residentie...

SPAR verdwijnt, Residentie De Parel verschijnt

30/01/2020

Begin december werd het oude Spar gebouw in Oevel afgebroken, het maakt plaats voor Residentie De Parel, uw instapklare thuis in de Parel der Kempen!

 

Onze nieuwste residentie is strategisch gelegen in Oevel, op de hoek van de Gemeentestraat en Oeveldorp, op wandelafstand van de bushalte. 

De Parel is een zichtbepalend hoekgebouw met een tijdloze uitstraling en dankzij zijn opbouw geschikt voor elk type bewoner; een oudere uit het dorp, een jong samenwonend koppel of een groot gezin, …… ze zullen zich hier allemaal thuis voelen!

De Parel omvat 13 energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een eigen ruim terras. Bijkomend is er op het gelijkvloers 1 handelsruimte voorzien. In de ondergrondse parkeergarage zijn naast autostaanplaatsen ook privatieve bergingen aanwezig.

 

Deze week zijn de graafwerken begonnen en de aannemer ruwbouw verwacht kortelings te kunnen starten. De ruwbouwfase zal afgerond worden in de zomer van 2020.

Nadat de ruwbouwwerken afgerond zijn, wordt er spoedig gestart aan de afwerking van de appartementen, waarbij gebruik gemaakt wordt van kwalitatieve, stijlvolle en hedendaagse materialen.

De oplevering is voorzien in het voorjaar van 2021.

 

Wil jij ook graag wonen in deze Parel der Kempen?

Of denk je er aan om te investeren in kwalitatief vastgoed?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, want nog voor de afbraakwerken gestart waren, was er reeds 40% van de appartementen verkocht!

Bovendien hebben snelle beslissers op dit moment nog volledige inspraak in de afwerking van hun appartement!

Neem vrijblijvend contact op via 014/43.66.70 of via [email protected]