De Admiraliteit

Wonen in het groen te midden van het centrum

De Admiraliteit

Wonen in het groen te midden van het centrum

Omwonenden informeren

Graag hadden we jullie persoonlijk geïnformeerd over De Admiraliteit, maar door de huidige Covid-maatregelen is dit helaas niet mogelijk. Daarom licht onze architect, An De Backker van Ap/art architecten, u in onderstaand filmpje graag het project toe.

 

Hebt u vragen, opmerkingen of aanvullingen? Bezorg ze ons dan zeker, zo maken we er samen een prachtig project van!

Pas bij de instellingen de resolutie aan naar 1080 HD om het filmpje in een goede kwaliteit te bekijken op groot scherm.

Stuur ons een mailtje met uw telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

 

[email protected]

Over het project

In het kerngebied tussen de Hees, Hezerpad, Nachtegaalstraat en Vreyshorring werd een prachtig woonproject ontworpen. “De Admiraliteit”, een groepswoningbouwproject, bestaat uit gebouw A met 16 appartementen, gebouw B met 28 appartementen en gebouw C met 14 appartementen en 5 eengezinswoningen. Alle bouwblokken zijn voorzien van een ondergrondse parkeergarage en een fietsenstalling. Naast kwaliteitsvol en energiezuinig wonen is er ook gedacht aan ontspanning door een polyvalente ruimte in het complex te integreren. De bouwblokken zijn zodanig geconfigureerd dat quasi elk appartement zicht heeft op het centraal groen park. Dankzij de centrale ligging van het project bevinden winkels, horeca, scholen, dienstencentra … zich op wandelafstand.

De Admiraliteit is veel meer dan wonen. Het wooncomplex ligt te midden van een parkgebied dat ingezaaid wordt met een mengsel van bloemrijk zaad en dat bovendien enkel toegankelijk zal zijn voor fietsers en voetgangers, alle voertuigen worden geclusterd aan de ingang van het gebied!

Pas bij de instellingen de resolutie aan naar 1080 HD om het filmpje in een goede kwaliteit te bekijken op groot scherm.

Wonen rond een verkeersvrij, publiek toegankelijk buurtpark.

Downloadbare documentatie

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Render 1
Render 12
Render 13
Render 14
Render 15
Render 16
Render 17
Render 18
Render 2
Render 3
Render 4
Render 5
Render 6
Render 7
Render 8
Render 9