Residentie De Admiraliteit

wonen in Lommel

“De Admiraliteit”, een groepswoningbouwproject, bestaat uit gebouw A met 16 appartementen, gebouw B met 27 appartementen en gebouw C met 14 appartementen en 5 eengezinswoningen. Alle bouwblokken zijn voorzien van een ondergrondse parkeergarage en een fietsenstalling.

 

Dankzij een uitgebreide waaier aan plaatselijke voorzieningen, de keuze tussen één-, twee-, drie- en zelfs vier slaapkamer appartementen, vanop het gelijkvloers tot op de vierde verdieping, al dan niet met terrassen en/of tuintjes, spreekt dit gemeenschapsgedreven project uiteenlopende types van bewoners aan, die ervan dromen om te wonen in een bruisende en levendige stad waar het aangenaam is om te vertoeven en waar bovendien rond de meergezinswoning een oase van rust en groen de hoofdrol speelt.

 

Dankzij de hedendaagse architectuur van de verschillende woonblokken en het gebruik van kwalitatief hoogstaande, natuurlijke materialen,  gaat de ganse site mooi op in de omgeving. 

 

“De Admiraliteit” creëert een mooi evenwicht tussen publieke en privatieve ruimtes. Zo zal het centraal park ten dienste staan van zowel de bewoners als het publiek dat hier wil vertoeven. 

 

Ieder appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen, waarbij comfort en kwaliteit centraal staan.

Zo beschikken alle appartementen over vloerverwarming. Daarnaast produceren de zonnepanelen groene energie voor het volledige nieuwbouwproject. 

Naast kwaliteitsvol en energiezuinig wonen, is er ook gedacht aan ontspanning door een polyvalente ruimte in het complex te integreren.

 

Als koper heeft U volledige inspraak in uw interieurafwerking en kan U daarbij kiezen uit een ruim aanbod aan materialen. Op deze manier streven we er naar om ieder appartement kwalitatief af te werken tot een instapklare thuis. 

Heeft u nog vragen of graag meer informatie? Contacteer ons, we informeren u graag.

Heeft u nog vragen of graag meer informatie? Contacteer ons, we informeren u graag.