Residentie De Hageskes

wonen in Pulle

Op de kop van het nieuwe dorpsplein zien we een statig woonproject bestaande uit 31 appartementen en een handelsruimte, verdeeld over 3 losstaande gebouwen. De woonvolumes liggen ingebed in een gemeenschappelijke parktuin met talrijke bomen, struiken en grassen, als uitloper van het vergroende dorpsplein.

Er werd gekozen voor een eigentijdse baksteenarchitectuur in lichte, natuurlijke kleuren.

Het straatbeeld wordt opgebouwd als een speelse schakeling van puntgevels met variërende breedtes en kroonlijsthoogtes. Doorzichten naar de achtergelegen dorpskerk plaatsen het nieuwe project in een typisch kempens decor.

De wandelpaden en gemeenschappelijke tuinen zijn de ideale, groene ontmoetingsplaats voor bewoners, familie en vrienden.

Dit nieuwe woonproject zal een meerwaarde betekenen voor zijn bewoners én voor de omgeving.

 

Ieder appartement wordt afgewerkt tot in de puntjes, waarbij uw comfort en kwaliteit centraal staan. Zo beschikken alle appartementen over vloerverwarming.

Bovendien heeft U volledige inspraak in uw interieurafwerking en kan U daarbij kiezen uit een ruim aanbod aan materialen. Op deze manier streven we ernaar om ieder appartement kwalitatief af te werken tot een instapklare thuis.

 
 
 
 
 
 
 

Heeft u nog vragen of graag meer informatie? Contacteer ons, we informeren u graag.

Heeft u nog vragen of graag meer informatie? Contacteer ons, we informeren u graag.