Ondanks het warme weer van de afgelopen dagen, wordt er in Berlaar hard gewerkt om de 5...

Residentie Berthout in Berlaar bijna klaar voor oplevering

27/06/2019

Ondanks het warme weer van de afgelopen dagen, wordt er in Berlaar hard gewerkt om de 5 appartementen in Residentie Berthout tijdig af te werken.

 

Residentie Berthout is gelegen op wandelafstand van het gezellige marktplein van Berlaar en biedt plaats aan 5 appartementen dewelke voorzien zijn van alle hedendaags comfort.

De bouwwerken aan deze kleinschalige residentie zijn gestart in het voorjaar van 2018 en dankzij de vlotte samenwerking met alle aannemers, zijn we er in geslaagd om binnen de vooropgestelde termijn de bouwwerken te beëindigen.

 

Voor de 5 nieuwe eigenaars is de oplevering van hun appartement een spannend moment. Het is het moment waarop de sleutel overhandigd wordt en vanaf dan mogen zij zich dus de trotse eigenaar noemen van het appartement.

Voor ons als ontwikkelaar is het van essentiëel belang dat dit moment zo vlot mogelijk verloopt.

Daarom dat we steeds streven naar een perfecte afwerking en daarbij iedere klant begeleiden vanaf het begin tot bij de oplevering!

 

Wil jij ook graag wonen in Berlaar?

Of denk je er aan om te investeren in kwalitatief vastgoed?

Residentie Berthout is helaas uitverkocht, maar in Residentie Sollevelden zijn nog enkele kwaliteitsvolle, energiezuinige appartementen beschikbaar! 

Neem vrijblijvend contact op via 014/43.66.70 of via [email protected]